Om oss

Du lurer kanskje litt på historien bak våre suksessfulle briller og hvordan vi har kommet til å kunne tilby den utrolige gode servicen og det store utvalget av spesialdesignede briller og solbriller som vi gjør. Her skal vi fortelle litt mer om vår bakgrunn og vår historie, og samtidig gi deg et innblikk i hvordan vi jobber her hos PerfekteBriller.

PerfekteBriller er et relativt ungt og ferskt selskap med sterkt fokus på kundevennlighet og skreddersydde løsninger for unike mennesker som deg. Vi tilbyr et stort utvalg av spesialdesignede briller og solbriller som alle kan tilpasses på forskjellig vis til å passe perfekt til ditt unike ansikt og din spennende personlighet. Vårt dyktige mannskap av erfarne designere og utviklere har satt sammen meget spennende briller og konsepter i en årrekke og vi slutter aldri å utvikle oss eller overraske. Det er viktig for å være moteriktig, men samtidig skal alt vi leverer være tidløst nok til å tåle tidens tann. Dersom unike og råtøffe briller er noe du har sansen for så er dette helt klart siden for deg. Vi elsker produktene våre like høyt som vi elsker deg som kunde, og vi gjør vårt aller ytterste for at du skal være så tilfreds med ditt valg som overhodet mulig. Du kan kjøpe alle våre produkter her på hjemmesiden vår, og vi kan love deg at du ikke vil bli skuffet. Dersom du har noe å utsette er det bare å kontakte oss så skal vi gjør vårt beste for å hjelpe deg og etterkomme dine ønsker.

Våre metoder

Vårt mål er å alltid skape de mest unike og perfekte brillene som er mulig å få til innenfor gitte konsepter. Vi ønsker å være nyskapende og innovativ, men samtidig med et tidløst preg over alt vi foretar oss. Vi følger alltid med på det siste innen mote og design for å hente inspirasjon til alle våre produkter, samtidig som vi er tro mot de tidløse ideene bak forskjellige typer briller og solbriller. Når designet er klart sendes det videre til produksjon i Hong Kong hvor vi har vår fabrikk og vårt eminente arbeidsteam. Det er alltid spennende å se hvordan våre ideer og konsepter plutselig levendegjøres i form av fysiske objekter. Dette er alltid noe vi gleder oss over her hos PerfekteBriller. Vi samarbeider kun med de beste designerne i Europa og selve produksjonen er en detaljorientert prosess hvor det meste gjøres for hånd. Hele prosessen fra ideutvikling til ferdig produkt tar omtrent 7 måneder.